De beste XXL-Airfryer van 2024 vinden?

Wij gaan je vandaag helpen. De beste XXL-Airfryer van 2024 is namelijk de … Wil je onze volledige top 10 XXL-Airfryers bekijken? Scroll dan gerust wat verder naar onder. Wij hebben onze airfryers gekeurd op prijs, formaat, duurzaamheid en garantie. Natuurlijk krijg je ook alle specificaties te zien, zodat jij niet blind af hoeft te gaan op ons oordeel. Wij hebben in totaal 10 XXL-Airfryers getest en nemen je nu mee in ons oordeel!

Princess Airfryer
Princess Airfryer
Princess Airfryer
Princess Airfryer

Koken was nog nooit zo gemakkelijk, lekker en gezond met deze Dubbele Airfryer, die hogere temperaturen, verbeterde tijd- en temperatuurcontrole en een enorm grote capaciteit combineert! De Ninja AF300EU Airfryer XXL is een airfryer met twee onafhankelijke kookzones, waardoor je twee verschillende recepten tegelijkertijd kunt koken. Denk hierbij aan één bak met friet en één bak met snacks, of één met groenten en één met aardappeltjes. Door de ingebouwde timer zijn deze etenswaren ook nog eens op exact hetzelfde moment klaar. In de inhoud van 7,6 liter maak je gemakkelijk eten voor het hele gezin of jou en je vrienden! Bovendien is deze Ninja airfryer als beste getest door de Consumentenbond.

Beste uit de Test Consumentenbond 2021, 2022 én 2023

De Ninja AF300EU Dubbele Airfryer is door de Consumentenbond voor drie jaar op rij uitgeroepen als Beste uit de Test. Dit betekent dat de airfryer volgens de Consumentenbond voldoet aan de hoogte normen voor een product. Deze airfryer en zijn uitstekende eigenschappen zijn daarom een enorm goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een heteluchtfriteuse.

Dubbele Airfryer XXL met Dual Zone Technologie

Maak geweldige recepten tegelijkertijd klaar door de twee kooklades waarover deze airfryer beschikt. Beide kooklades hebben een inhoud van 3,8 liter. De temperatuur van 40°C tot 240°C, tijd en kookstand in beide lades kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingesteld. De SYNC-knop zou ervoor zorgen dat de gerechten exact op hetzelfde moment klaargemaakt zijn om geserveerd te worden. Zo maak je volledige avondmaaltijden eenvoudig klaar, zonder dat de groenten al koud worden wanneer het vlees of de aardappels nog geserveerd moeten worden. Ook kun je ervoor kiezen om in beide kooklades dezelfde instellingen te gebruiken met de MATCH-knop. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld veel friet nodig hebt bij een verjaardag. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om slechts één bakje te gebruiken tijdens het koken.

Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL - Twee Kookvakken - 7.6 Liter - 2400 Watt - Dual Zone Technologie

★★★★★
174,99
Bol.com
as of 09/04/2024 11:21

Ninja Foodi AirFryer AF300EU

★★★★★
179,00
Coolblue.nl
as of 09/04/2024 11:34