Inventum Airfryer

Goedkope Airfryer

Inventum Airfryer kopen?

Inventum Airfryers groeien erg snel in populariteit. Het is zeker niet het eerste merk dat met Air Fryers op de markt is gekomen, maar Inventum ontwikkeld zich rap als grote speler op de markt. De Airfryers van Inventum kenmerken zich door het grote bakoppverlakte, de snelle opwarming en het gemakkelijke touchscreen. Wij hebben een overzicht gemaakt van de beste Inventum Airfryers. Je ziet eerst de producten en onderaan de producten vind je alle relevante Inventum Air Fryer informatie. Veel shopplezier! 

Onze Inventum Airfryers

Informatie over de Inventum Airfryers

De Airfryers van Inventum zijn een populaire keuze onder consumenten vanwege hun ruime bakoppervlak en gemakkelijke bediening. Er zijn een aantal verschillende varianten van de Inventum Airfryers op de markt, met bakoppervlakken van verschillende grootten en vermogens. Sommige modellen hebben extra functies, zoals een digitale timer en temperaturen, om het koken gemakkelijker te maken. Gebruikers waarderen de Inventum Airfryers vanwege de gemakkelijke bediening en de goede kwaliteit van het apparaat.

Een van de grootste voordelen van de Inventum Airfryers is dat het apparaat je helpt om gezonde en smakelijke maaltijden te bereiden zonder teveel olie te gebruiken. In tegenstelling tot traditionele frituurovens, die gebruikmaken van veel olie om voedsel te frituren, gebruikt de Inventum Airfryer lucht om het voedsel te bakken of frituren. Dit betekent dat je kunt genieten van favoriete gerechten, zoals frietjes of kip, zonder je zorgen te hoeven maken over het aanbrengen van extra calorieën.

De Inventum Airfryers zijn ook gemakkelijk te bedienen en hebben een compact formaat, wat betekent dat je het gemakkelijk kunt opbergen als je het niet gebruikt. Het apparaat is ook energiezuinig, wat het een duurzame keuze maakt. Als je op zoek bent naar een ruime, gemakkelijk te gebruiken airfryer voor gebruik thuis, bieden de Inventum Airfryers een uitstekende optie.

Er zijn een aantal verschillende modellen van de Inventum Airfryers op de markt, dus het kan de moeite waard zijn om verschillende opties te vergelijken voordat je een aankoop doet. Zoek naar modellen met een ruim bakoppervlak en extra functies, zoals een digitale timer en temperaturen, om ervoor te zorgen dat je het apparaat kiest dat het beste bij je behoeften past. Als je op zoek bent naar een duurzame en energiezuinige optie, kun je ook naar modellen kijken die voldoen aan de laatste energie-efficiëntie-normen.

Bij het kiezen van een Inventum Airfryer is het ook belangrijk om naar de beoordelingen van andere gebruikers te kijken om te zien wat zij van het apparaat vinden. Zoek naar beoordelingen van gebruikers die het apparaat gedurende een langere periode hebben gebruikt om een goed beeld te krijgen van de prestaties en de duurzaamheid van het apparaat. Als je een apparaat kiest met goede beoordelingen, kun je ervan uitgaan dat het apparaat van goede kwaliteit is en aan je behoeften zal voldoen.

In samenvatting zijn de Inventum Airfryers een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een ruime, gemakkelijk te gebruiken airfryer voor gebruik thuis. Zoek naar modellen met een ruim bakoppervlak en extra functies, en kijk naar de beoordelingen van andere gebruikers om te zien wat zij van het apparaat vinden. Als je de tijd neemt om verschillende opties te vergelijken en naar beoordelingen te kijken, kun je ervoor zorgen dat je een aankoop doet die aan al je behoeften voldoet en van goede kwaliteit is. Of je nu op zoek bent naar een apparaat om gezonde en smakelijke maaltijden te bereiden, of gewoon op zoek bent naar een gemakkelijke manier om voedsel te bakken of te frituren, de Inventum Airfryers bieden een uitstekende optie voor het bereiden van voedsel op een gezonde en gemakkelijke manier.

De top drie Inventum Air fryers

Hier zijn drie van de beste Inventum Air Fryers op de markt:

Inventum Airfryer GF400HL: Dit is een populaire variant van de Inventum Airfryer, met een ruim bakoppervlak van 3,2 liter en een vermogen van 1.500 watt. Het apparaat is voorzien van een digitale timer en temperaturen om het koken gemakkelijker te maken, en het wordt geleverd met een receptenboek om je te helpen inspiratie op te doen.

Inventum Airfryer GF400H: Deze variant van de Inventum Airfryer heeft een ruim bakoppervlak van 2,2 liter en een vermogen van 1.400 watt. Het apparaat is voorzien van een digitale timer en temperaturen om het koken gemakkelijker te maken, en het wordt geleverd met een receptenboek om je te helpen inspiratie op te doen.

Inventum Airfryer GF400HZ: Dit is een andere populaire variant van de Inventum Airfryer, met een ruim bakoppervlak van 2,2 liter en een vermogen van 1.500 watt. Het apparaat is voorzien van een digitale timer en temperaturen om het koken gemakkelijker te maken, en het wordt geleverd met een receptenboek om je te helpen inspiratie op te doen.
Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de beste Inventum Air Fryers op de markt. Er zijn nog veel meer opties op de markt, dus het kan de moeite waard zijn om verschillende modellen te vergelijken voordat je een aankoop doet om ervoor te zorgen dat je het apparaat kiest dat het beste bij je behoeften past. Zoek naar modellen met een ruim bakoppervlak en extra functies, zoals een digitale timer en temperaturen, om ervoor te zorgen dat je het apparaat kiest dat het beste bij je behoeften past, en kijk naar de beoordelingen van andere gebruikers om te zien wat zij van het apparaat vinden.

Inventum Air Fryer

Zonder frituurvet, maar toch lekkere frietjes en knabbels met een heerlijk knapperig korstje? Het is haalbaar met de Inventum GF350HLD Air Fryer! Je hebt geen vet nodig om te frituren, maar een heteluchtsysteem. Dit vermindert het vetgehalte van jouw maaltijd aanzienlijk. De friteuse kan naast frituren ook gebruikt worden voor grillen, roosteren en bakken. Bij de heteluchtfriteuse van 3,5 liter wordt een digitaal display met tiptoetsen geleverd. Dit maakt het eenvoudig om de temperatuur en baktijd te regelen. Op het display kun je de temperatuur en de resterende baktijd aflezen. Met 8 geautomatiseerde routines kun je tot 1000 gram friet maken.

  • De friteuse is eenvoudig te reinigen; de pan met antiaanbaklaag en de frituurmand kunnen beide in de vaatwasser worden gewassen.
  • Frituurmand van 3,5 liter
  • Temperatuur kan worden ingesteld tot 200 graden Celsius.
  • 8 voorgeprogrammeerde automatische routines voor snacks, vlees, vis en groenten
  • presentatie van digitale gegevens

Inventum Air Fryer Kopen

 Inventum is een Nederlands bedrijf dat goedkope friteuses produceert. Ik bezit veel Inventum airfryers en beschouw ze als uitstekende heteluchtfriteuses, zeker gezien de prijs. Het zijn airfryers die eenvoudig in gebruik zijn en uitstekende frituurresultaten leveren voor frites en snacks.

Dit artikel bevat mijn aanbevelingen voor de beste Inventum airfryers. Daarnaast vindt je recensies en verslagen uit de eerste hand van de verschillende modellen die ik heb getest.

Zonder frituurvet en toch lekkere frietjes en knabbels met een heerlijk krokant korstje? Het is haalbaar met de Inventum GF500HLD heteluchtfriteuse! Je heeft geen vet nodig om te frituren, maar een heteluchtsysteem. Dit vermindert het vetgehalte van jouw maaltijd aanzienlijk. De friteuse kan naast frituren ook gebruikt worden voor grillen, braden en bakken. Bij de friteuse van 5 liter wordt een digitaal display met tiptoetsen geleverd. Dit maakt het eenvoudig om de temperatuur en baktijd te regelen. Op het display kunt je de temperatuur en de resterende baktijd aflezen. Met 8 geautomatiseerde routines is het grootste aantal frites dat geproduceerd kan worden 2000 gram. De friteuse is eenvoudig te reinigen; de anti-aanbakpan en het frituurmandje kunnen beide in de vaatwasser worden gewassen.

Ben je de Inventum Airfryer XXL GF500HLD tegengekomen toen je op zoek was naar een grote airfryer voor 4 tot 5 personen? Omdat de prijs aantrekkelijk is, denkt je misschien na of deze airfryer wel een degelijke keuze is. Deze Inventum GF500HLD review zal je een antwoord geven op die vraag!

We bekijken objectief de voor- en nadelen van de Inventum GF500HLD. We kijken ook naar de specificaties en geven onze gedachten en die van andere gebruikers. Op deze manier zult je in staat zijn om een weloverwogen beslissing te nemen over de vraag of dit al dan niet jouw nieuwe huishoudelijke assistent zal zijn.

Je kunt kiezen voor een heteluchtfriteuse voor 4 tot 5 personen met de Inventum GF500HLD. Bereid jouw gerechten voor het hele gezin met een effectief laadvermogen van 1,4 kg. Hij heeft acht automatische reserveprogramma’s. De temperatuur is handmatig instelbaar, variërend van 40 tot 200 graden Celsius. Gebruik voor bereidingstips de eerder bijgeleverde gids.

 

Voordelen Inventum Air Fryer

 Je krijgt ook een braadrek en spiesen bij jouw bestelling. Deze methode is ideaal omdat er twee lagen ontstaan, zodat je veel soorten voedsel tegelijk kunt bereiden. Is het tijd om te eten? Gooi de accessoires gewoon in de vaatwasser, want ze zijn vaatwasmachinebestendig!

Dankzij de koele wand en de koel aanvoelende handgreep is dit model veilig in gebruik. Hij is verkrijgbaar in zilver en zwart en heeft een stijlvolle uitstraling. Het snoer is 1 meter lang, en hij wordt bediend met een touchscreen. De Inventum GF500HLD is een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De Consumentenbond bevestigde dit toen het de beste koop grote airfryer in oktober 2021 noemde.

Met de Inventum GF500HLD airfryer kun je verrukkelijke baksels maken die niet alleen lekker zijn, maar ook gezonder dan die gemaakt zijn in een friteuse. De belangrijkste specificaties vindt je hieronder.

Heteluchtfrituren is een gezonde manier van frituren.
De Inventum GF500HLD maakt ongezond frituren overbodig. je bakt niet meer met frituurvet, maar met hete lucht, wat beter is voor zowel friet als snacks. Je kunt een beetje olie toevoegen als je dat wilt, maar dat is niet nodig.

8 voorgeprogrammeerde kookopties
Met één druk op de knop heb je de juiste instellingen binnen handbereik. Stel hem bijvoorbeeld in op friet, snacks, vlees, kip of garnalen. Deze variant kan naast bakken ook gebruikt worden voor grillen en braden. Je zoekt de krokantste en/of meest delicate gerechten.

Maak genoeg maaltijden voor 4 tot 5 personen.
Deze variant heeft een inhoud van 5 liter en een effectief laadvermogen van 1,4 kilogram. Dit maakt hem ideaal om te koken voor groepen van 4 tot 5 personen. Dit wordt nog gemakkelijker gemaakt door de bijgeleverde spiesen en grillrooster, waarmee je verschillende soorten gerechten kunt bereiden zonder dat de smaken botsen.

De temperatuur kan worden ingesteld tot 200 graden.
Wil je zelf experimenteren met de instellingen? Dit type kan handmatig worden ingesteld van 80 tot 200 graden. Zo kies je altijd het bakeffect dat het beste bij jou past!

De voordelen van de Inventum GF500HLD zijn hierboven al eerder geschetst. We nemen ze hier nog eens kort door. De mogelijkheid om te kiezen uit acht verschillende automatische bakschema’s is een groot pluspunt. Ook kun je de temperatuur handmatig instellen van 80 tot 200 graden. Kortom, je kunt het resultaat van je baksels eenvoudig aanpassen.

Het is ook veilig en eenvoudig te gebruiken. Je zult zich niet verbranden dankzij de koude wand. Is het tijd om te eten? Daarna gooit je alles in de vaatwasser. Het is ook de moeite waard om de bijgeleverde accessoires te benadrukken, waaronder een braadrek en spiesen om het koken een fluitje van een cent te maken.

Ook de prijs kan genoemd worden. Dit apparaat is heel redelijk geprijsd in vergelijking met veel andere grote airfryers op de markt. Zeker in vergelijking met de prijsstelling van bijvoorbeeld Philips Airfryers. Verder beschikt de Inventum GF500HLD over een langer netsnoer dan de Philips airfryers (1 meter versus 0,8 meter).

 

Niet overtuigd van Inventum? Check ook onze andere merken, zoals de Action Airfryer, de Tristar Airfryer of de Russell Hobbs Airfryer!  

Is een Inventum Airfryer goed?

Ja, een Inventum Airfryer is een goede keuze als je een betrouwbare, goed geprijsde en kwalitatieve Air Fryer zoekt.

Hoe lang moet een Inventum Airfryer voorverwarmen?

De Inventum Airfryers zijn binnen 3 minuten, op de gewenste tempratuur van 180 graden.

Hoe maak je een Inventum Airfryer schoon?

De Inventum Airfryers zijn gemakkelijk schoon te maken. De uitneembare bak kan in de vaatwasser en de rest van het apparaat kan met een warm sopje worden schoongemaakt. Idealiter doe je dit na elk gebruik, zodat de restanten nog niet zijn aangekoekt.

Wat kost een Inventum Airfryer?

Inventum Airfryers varieren in prijs. Het goedkoopste model is vanaf 70 euro te koop. Het duurste model wordt verkocht voor zo’n 200 euro.

Wat kan er in een Inventum Airfryer?

Vrijwel alles wat in een ‘normale’ frituur of oven kan, kan ook in een Inventum Airfryer. Denk aan friet, snacks, pizza, kip en ovenschotels! 

Blog

Speculaascake

Speculaascake

Een taart of een cake zelf maken wil nog wel eens aardig wat tijd in beslag nemen. Helemaal wanneer er veel ingrediënten nodig zijn om tot het...

Aardbeiencake

Aardbeiencake

Als je zin hebt in een lekkere cake, maar niet uren in de keuken wilt staan, dan is deze simpele aardbeiencake het antwoord. In een handomdraai...

Maiskolfje met Likeur 43

Maiskolfje met Likeur 43

Een maiskolf tijdens een barbecue of als bijgerecht doet het altijd goed. Met een traditionele bereiding smaakt een maiskolf al heerlijk, maar als...