Inventum Airfryer

Goedkope Airfryer

Inventum Airfryer kopen?

Ben jij opzoek naar een goedkoper Air Fryer? Dan ben je bij Air-Fryers.nl aan het juiste adres! Wij hebben het meest complete overzicht van Air Fryers voor jou gemaakt! 

Onze Inventum Airfryers

Inventum Air Fryer

Zonder frituurvet, maar toch lekkere frietjes en knabbels met een heerlijk knapperig korstje? Het is haalbaar met de Inventum GF350HLD Air Fryer! U heeft geen vet nodig om te frituren, maar een heteluchtsysteem. Dit vermindert het vetgehalte van uw maaltijd aanzienlijk. De friteuse kan naast frituren ook gebruikt worden voor grillen, roosteren en bakken. Bij de heteluchtfriteuse van 3,5 liter wordt een digitaal display met tiptoetsen geleverd. Dit maakt het eenvoudig om de temperatuur en baktijd te regelen. Op het display kunt u de temperatuur en de resterende baktijd aflezen. Met 8 geautomatiseerde routines kunt u tot 1000 gram friet maken.

  • De friteuse is eenvoudig te reinigen; de pan met antiaanbaklaag en de frituurmand kunnen beide in de vaatwasser worden gewassen.
  • Frituurmand van 3,5 liter
  • Temperatuur kan worden ingesteld tot 200 graden Celsius.
  • 8 voorgeprogrammeerde automatische routines voor snacks, vlees, vis en groenten
  • presentatie van digitale gegevens

Inventum Air Fryer Kopen

 

Inventum is een Nederlands bedrijf dat goedkope friteuses produceert. Ik bezit veel Inventum airfryers en beschouw ze als uitstekende heteluchtfriteuses, zeker gezien de prijs. Het zijn airfryers die eenvoudig in gebruik zijn en uitstekende frituurresultaten leveren voor frites en snacks.

Dit artikel bevat mijn aanbevelingen voor de beste Inventum airfryers. Daarnaast vindt u recensies en verslagen uit de eerste hand van de verschillende modellen die ik heb getest.

Zonder frituurvet en toch lekkere frietjes en knabbels met een heerlijk krokant korstje? Het is haalbaar met de Inventum GF500HLD heteluchtfriteuse! U heeft geen vet nodig om te frituren, maar een heteluchtsysteem. Dit vermindert het vetgehalte van uw maaltijd aanzienlijk. De friteuse kan naast frituren ook gebruikt worden voor grillen, braden en bakken. Bij de friteuse van 5 liter wordt een digitaal display met tiptoetsen geleverd. Dit maakt het eenvoudig om de temperatuur en baktijd te regelen. Op het display kunt u de temperatuur en de resterende baktijd aflezen. Met 8 geautomatiseerde routines is het grootste aantal frites dat geproduceerd kan worden 2000 gram. De friteuse is eenvoudig te reinigen; de anti-aanbakpan en het frituurmandje kunnen beide in de vaatwasser worden gewassen.

Bent u de Inventum Airfryer XXL GF500HLD tegengekomen toen u op zoek was naar een grote airfryer voor 4 tot 5 personen? Omdat de prijs aantrekkelijk is, denkt u misschien na of deze airfryer wel een degelijke keuze is. Deze Inventum GF500HLD review zal u een antwoord geven op die vraag!

We bekijken objectief de voor- en nadelen van de Inventum GF500HLD. We kijken ook naar de specificaties en geven onze gedachten en die van andere gebruikers. Op deze manier zult u in staat zijn om een weloverwogen beslissing te nemen over de vraag of dit al dan niet uw nieuwe huishoudelijke assistent zal zijn.

U kunt kiezen voor een heteluchtfriteuse voor 4 tot 5 personen met de Inventum GF500HLD. Bereid uw gerechten voor het hele gezin met een effectief laadvermogen van 1,4 kg. Hij heeft acht automatische reserveprogramma’s. De temperatuur is handmatig instelbaar, variërend van 40 tot 200 graden Celsius. Gebruik voor bereidingstips de eerder bijgeleverde gids.

 

Voordelen Inventum Air Fryer

 U krijgt ook een braadrek en spiesen bij uw bestelling. Deze methode is ideaal omdat er twee lagen ontstaan, zodat u veel soorten voedsel tegelijk kunt bereiden. Is het tijd om te eten? Gooi de accessoires gewoon in de vaatwasser, want ze zijn vaatwasmachinebestendig!

Dankzij de koele wand en de koel aanvoelende handgreep is dit model veilig in gebruik. Hij is verkrijgbaar in zilver en zwart en heeft een stijlvolle uitstraling. Het snoer is 1 meter lang, en hij wordt bediend met een touchscreen. De Inventum GF500HLD is een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De Consumentenbond bevestigde dit toen het de beste koop grote airfryer in oktober 2021 noemde.

Met de Inventum GF500HLD airfryer kunt u verrukkelijke baksels maken die niet alleen lekker zijn, maar ook gezonder dan die gemaakt zijn in een friteuse. De belangrijkste specificaties vindt u hieronder.

Heteluchtfrituren is een gezonde manier van frituren.
De Inventum GF500HLD maakt ongezond frituren overbodig. U bakt niet meer met frituurvet, maar met hete lucht, wat beter is voor zowel friet als snacks. U kunt een beetje olie toevoegen als u dat wilt, maar dat is niet nodig.

8 voorgeprogrammeerde kookopties
Met één druk op de knop heb je de juiste instellingen binnen handbereik. Stel hem bijvoorbeeld in op friet, snacks, vlees, kip of garnalen. Deze variant kan naast bakken ook gebruikt worden voor grillen en braden. U zoekt de krokantste en/of meest delicate gerechten.

Maak genoeg maaltijden voor 4 tot 5 personen.
Deze variant heeft een inhoud van 5 liter en een effectief laadvermogen van 1,4 kilogram. Dit maakt hem ideaal om te koken voor groepen van 4 tot 5 personen. Dit wordt nog gemakkelijker gemaakt door de bijgeleverde spiesen en grillrooster, waarmee u verschillende soorten gerechten kunt bereiden zonder dat de smaken botsen.

De temperatuur kan worden ingesteld tot 200 graden.
Wilt u zelf experimenteren met de instellingen? Dit type kan handmatig worden ingesteld van 80 tot 200 graden. Zo kiest u altijd het bakeffect dat het beste bij u past!

De voordelen van de Inventum GF500HLD zijn hierboven al eerder geschetst. We nemen ze hier nog eens kort door. De mogelijkheid om te kiezen uit acht verschillende automatische bakschema’s is een groot pluspunt. Ook kunt u de temperatuur handmatig instellen van 80 tot 200 graden. Kortom, u kunt het resultaat van uw baksels eenvoudig aanpassen.

Het is ook veilig en eenvoudig te gebruiken. U zult zich niet verbranden dankzij de koude wand. Is het tijd om te eten? Daarna gooit u alles in de vaatwasser. Het is ook de moeite waard om de bijgeleverde accessoires te benadrukken, waaronder een braadrek en spiesen om het koken een fluitje van een cent te maken.

Ook de prijs kan genoemd worden. Dit apparaat is heel redelijk geprijsd in vergelijking met veel andere grote airfryers op de markt. Zeker in vergelijking met de prijsstelling van bijvoorbeeld Philips Airfryers. Verder beschikt de Inventum GF500HLD over een langer netsnoer dan de Philips airfryers (1 meter versus 0,8 meter).

 

Blog

Speculaascake

Speculaascake

Een taart of een cake zelf maken wil nog wel eens aardig wat tijd in beslag nemen. Helemaal wanneer er veel ingrediënten nodig zijn om tot het...

Aardbeiencake

Aardbeiencake

Als je zin hebt in een lekkere cake, maar niet uren in de keuken wilt staan, dan is deze simpele aardbeiencake het antwoord. In een handomdraai...

Maiskolfje met Likeur 43

Maiskolfje met Likeur 43

Een maiskolf tijdens een barbecue of als bijgerecht doet het altijd goed. Met een traditionele bereiding smaakt een maiskolf al heerlijk, maar als...