Philips Airfryer XXL

Goedkope Airfryer

Philips Airfryer XXL

Ben jij opzoek naar een goede Philips Airfryer XXL? Dan zit je bij Air-Fryers.nl aan het juiste adres! Wij hebben het grootste overzicht van de Philips Airfryers XXL samengesteld, op basis van verkoopcijfers van partners, referenties en prijs/kwaliteit verhouding. Ook vergelijken we direct de prijzen met elkaar, zodat jij de beste Philips Airfrixer XXL kunt kopen! Een Airfryer XXL is hetzelfde als een normale Airfryer of een Airfryer XL, maar heeft vooral een groter formaat. Het grote bijkomende voordeel, is dat de XXL Airfryer vaak nog extra functionaliteiten heeft, waardoor de Airfryer nog beter is! 

De Philips Airfryer XXL

De Philips Airfryer XXL is een populaire optie onder consumenten vanwege zijn ruime bakoppervlak en gemakkelijke bediening. Met een bakoppervlak van 3 liter en een vermogen van 1.400 watt, is het apparaat geschikt voor het bakken of frituren van grote hoeveelheden voedsel tegelijk. Het apparaat wordt geleverd met een receptenboek om je te helpen inspiratie op te doen, en het heeft een digitale timer en temperaturen om het koken gemakkelijker te maken. Gebruikers waarderen de Philips Airfryer XXL vanwege de gemakkelijke bediening en de goede kwaliteit van het apparaat. Het is ook relatief energiezuinig, wat het een duurzame keuze maakt. Als je op zoek bent naar een ruime, gemakkelijk te gebruiken airfryer voor gebruik thuis, is de Philips Airfryer XXL een goede optie om te overwegen.

Welke soorten van de Philips Airfryer XXL zijn er?

Er zijn een aantal verschillende varianten van de Philips Airfryer XXL op de markt. Hier zijn enkele voorbeelden van populaire modellen:

Philips HD9650/90 Avance XXL: Dit is een populaire variant van de Philips Airfryer XXL, met een ruim bakoppervlak van 3 liter en een vermogen van 1.400 watt. Het apparaat wordt geleverd met een receptenboek om je te helpen inspiratie op te doen, en het heeft een digitale timer en temperaturen om het koken gemakkelijker te maken.

Philips HD9653/90 Viva Collection: Deze variant van de Philips Airfryer XXL heeft een ruim bakoppervlak van 2,6 liter en een vermogen van 1.400 watt. Het apparaat wordt geleverd met een receptenboek om je te helpen inspiratie op te doen, en het heeft een digitale timer en temperaturen om het koken gemakkelijker te maken.

Philips HD9621/93 Airfryer XXL: Dit is een andere populaire variant van de Philips Airfryer XXL, met een ruim bakoppervlak van 3 liter en een vermogen van 1.400 watt. Het apparaat wordt geleverd met een receptenboek om je te helpen inspiratie op te doen, en het heeft een digitale timer en temperaturen om het koken gemakkelijker te maken.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de verschillende varianten van de Philips Airfryer XXL. Er zijn nog veel meer opties op de markt, dus het kan de moeite waard zijn om verschillende modellen te vergelijken voordat je een aankoop doet om ervoor te zorgen dat je het apparaat kiest dat het beste bij je behoeften past.

 Wat kost een Philips Air Fryer XXL?

De prijs van een Philips Airfryer XXL kan variëren afhankelijk van het specifieke model en de verkoopprijs van de retailer. Over het algemeen kun je een Philips Airfryer XXL verwachten te vinden voor een bedrag tussen de €150 en €250. Dit is natuurlijk afhankelijk van het specifieke model en de retailer, dus het kan de moeite waard zijn om verschillende opties te vergelijken voordat je een aankoop doet. Houd er rekening mee dat sommige modellen misschien extra functies of instellingen hebben, zoals een digitale timer of temperaturen, wat de prijs kan beïnvloeden. Ik raad aan om goed naar de specificaties en beoordelingen te kijken om ervoor te zorgen dat je een apparaat kiest dat aan je behoeften voldoet en van goede kwaliteit is.

Philips Airfryer XXL Overzicht

De Philips Airfryer XXL bakt jouw favoriete maaltijden met hete lucht in plaats van olie. De nieuwe technologie voor vetverwijdering is speciaal ontwikkeld om vetten van maaltijden te scheiden en op te vangen, waardoor dit de gezondste manier van frituren is.

De vetverwijderingstechnologie van de Philips Air Fryer XXL
Eet gezondere gerechten die ontdaan zijn van hun extra vet. De enige Airfryer met vetverwijderingstechnologie, die overtollig vet verwijdert en opvangt, is de Philips Airfryer. Geniet van smakelijk eten dat knapperig is van buiten en mals van binnen, met veel smaak en een minimum aan vet.

Ja, je kunt koken voor het hele gezin met de nieuwe Philips Airfryer XXL. Je kunt moeiteloos enorme en heerlijke maaltijden bereiden dankzij de grote capaciteit. Bereid voor jouw gezin of gasten een volledige kip of tot wel 1,4 kg friet. Met de enorme pan met een inhoud van 7,3 l kun je tot wel zes personen bedienen.

Je kunt van jouw maaltijd genieten wanneer je maar wilt, dankzij de eenvoudige warmhoudfunctie. Tot 30 minuten lang houdt deze functie jouw maaltijd warm en op de perfecte temperatuur.

Philips Air Fryer XXL

De Philips Airfryer XXL gebruikt hete lucht om jouw favoriete gerechten te frituren, met weinig tot geen toegevoegde olie. De nieuwe Fat Removal-technologie is speciaal ontworpen om vetten uit het eten te onttrekken en op te vangen, waardoor dit de gezondste manier is om jouw eten te frituren.

Fat Removal Technologie van de Philips Air Fryer XXL
Eet gezondere gerechten waar het overtollige vet uit is verwijderd. De Philips Airfryer is de enige Airfryer met Fat Removal-technologie, waarmee het overtollige vet wordt verwijderd en opgevangen. Geniet van heerlijk voedsel dat knapperig is aan de buitenkant en mals aan de binnenkant, met zoveel mogelijk smaak en zo weinig mogelijk vet.

Ja, met de nieuwe Airfryer XXL kook je gerechten voor het hele gezin. Dankzij de grote capaciteit kook je heel eenvoudig grote en heerlijke maaltijden. Bereid een hele kip of tot zelfs 1,4 kg frites voor jouw gezin of vrienden. Serveer tot wel zes porties met de grote pan met een capaciteit van 7,3 l.

Met de handige warmhoudmodus kun je van jouw maaltijd genieten wanneer je wilt. Deze functie houdt jouw eten warm en op een ideale temperatuur tot wel 30 minuten.

De Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 heeft een grote capaciteit waarmee koken voor het hele gezin een fluitje van een cent wordt. Je hebt genoeg ruimte voor een volledige kip of een (hartige) taart met een inhoud van maar liefst 1,4 kg. Daarnaast kun je de Philip airfryer XXL gebruiken om vlees en frites voor 4 tot 5 personen te bereiden. Dankzij de vetverwijderingstechnologie hoef je niet voor te verwarmen. De dubbele bodem en het stervormige element onderaan filteren vetdeeltjes uit de stromende lucht, waardoor nog meer vet uit jouw maaltijd wordt verwijderd dan bij andere Philip airfryers. De afneembare onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasser worden gereinigd.

Beschrijving Philips Airfryer XXL

Wil je een airfryer kopen om voor een groot gezin te koken? Of ben je op zoek naar een betere manier om snacks en frietjes te maken? Dan bent je bij ons aan het juiste adres! De Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 is aan de buitenkant even groot als de Philips Airfryer XL, maar heeft een aanzienlijk grotere binnenruimte. Er is genoeg ruimte voor wat grotere diners in deze airfryer, die een bakcapaciteit heeft van maar liefst 1,4 kilo. Bovendien maakt hij gebruik van een unieke Twin Turbostar-technologie die het lichaamsvet met wel 90% kan verminderen.

Twin Turbostar technologie
De Twin Turbostar-technologie vermindert de hoeveelheid vet die wordt gebruikt bij het frituren aanzienlijk, tot wel 90%. Dit is te danken aan het feit dat de Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 ervoor zorgt dat het vet uit de maaltijd wordt verwijderd. Dit vet wordt opgesloten onder de dubbele bodem van de airfryer, waardoor het niet kan worden afgevoerd door de circulerende hete lucht. Het resultaat is dat je jouw maaltijden met veel minder vet kunt bereiden!
Gemakkelijk schoon te maken
Deze airfryer is heel gemakkelijk schoon te maken! Bij de Philips Avance XXL wordt een unieke QuickClean-korf met antiaanbaklaag geleverd. Ook vaatwasmachinebestendige onderdelen worden meegeleverd. Bovendien kan het vet dat in de dubbele bodem blijft zitten, gemakkelijk worden verwijderd, zodat de airfryer schoon blijft.

De Philips XXL Airfryers is eenvoudig in gebruik

Deze airfryer is eenvoudig te bedienen dankzij de digitale interface en automatische programmering. Stel je liever zelf de temperatuur en bereidingstijd in? Dan kun je de QuickControl-knop gebruiken. De Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 wordt geleverd met een warmhoudstand die je eten tot 30 minuten warm houdt.
Ook bakken, braden en grillen
Je kunt met deze airfryer grillen, braden en bakken, naast frituren. Om het meeste uit jouw nieuwe airfryer te halen, zijn er diverse accessoires verkrijgbaar. Bovendien ontvangt je bij jouw aankoop een receptenboek met 30 verrukkelijke Philips-recepten, speciaal voor de airfryer. De NutriU-app wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe recepten. Aan bakideeën geen gebrek!

Voordelen van de Philips Airfryer XXL
Tot 90% minder vet met Twin Turbostar technologie.
Verwarm het voedsel tot 30 minuten.
Frituurcapaciteit van 1,4 kilogram in een grote frituurmand
Inclusief een receptenboekje en een app.
Touch screen dat gemakkelijk te gebruiken is
snel opwarmen
Gebruikt minder energie dan een heteluchtoven

Ben je op zoek naar de beste Philip XXL Airfryers op de markt?

De Philips Airfryer Premium XXL met Smart Sensing, beter bekend als HD9867/90, is het antwoord. De Smart Sensing-technologie in de Philips Airfryer Premium XXL past automatisch de tijd en temperatuur aan. Hierdoor levert de Philips Airfryer Premium XXL met Smart Sensing altijd optimale bakresultaten. De Philips Airfryer Premium XXL met Smart Sensing heeft net als de Philips Airfryer Avance XXL een inhoud van 7,3 liter en kan met gemak 1,4 frietjes bakken.

De Philips Airfryer Premium XXL met Smart Sensing heeft net als de Avance XXL een vermogen van 2225 watt en is daarmee een van de krachtigste Airfryers die verkrijgbaar zijn. De Philips Airfryer Premium XXL met Smart Sensing is de enige Airfryer op de markt met Fat Removal-technologie, die overtollig vet uit maaltijden verwijdert en het opvangt in de opvangschaal eronder. Hierdoor verbruik je tot 50% minder verzadigd vet. Met zijn koperen accenten is de Philips Airfryer Premium XXL met Smart Sensing een prachtige Airfryer, maar hij heeft wel een hoge prijs. Gelukkig zijn er meestal diverse koopjes te vinden. Kijk maar eens naar de Philips Airfryer Premium XXL met slimme technologie.

Heb je een groot gezin of ben je gewoon uitgehongerd? Dan is de Philips Airfryer Avance XXL de perfecte optie voor u! Met een inhoud van 7,3 liter kan de Philips Airfryer Avance XXL (ook bekend als HD9650/90) moeiteloos 1,4 frietjes bakken. Dat zijn ongeveer 6 porties. Dankzij de Rapid Airflow-technologie is de Philips Airfryer Avance XXL 1,5 keer sneller dan een oven. De Philips Airfryer Avance XXL is bijzonder krachtig, met een vermogen van 2225 watt. De Philips Airfryer Avance XXL heeft een digitaal display met vijf voorgeprogrammeerde kookinstellingen die je met één druk op de knop kunt openen. Deze Airfryer is ideaal voor grote gezinnen of wanneer je hele maaltijden in één pan wilt bereiden.

Wat onderscheidt de Philips Airfryer XXL van andere heteluchtfriteuses? Ik heb een lijst samengesteld met de top tien kenmerken van de airfryer:

  • De airfryer kan een volledige kip of 1,4 kg friet bakken.
  • Het meest uitgebreide assortiment officiële airfryer accessoires.
  • Met de warmhoudoptie kunt je jouw voedsel warm houden.
  • De airfryer is voorzien van een rail waarmee de pan gemakkelijk in en uit de airfryer kan worden geschoven.
  • De bodem van de mand is afneembaar, waardoor deze gemakkelijker schoon te maken is.
  • De airfryer schakelt zichzelf automatisch uit, waardoor je geld bespaart op elektriciteit.
  • Het snoer kan worden opgerold en opgeborgen in een zakje aan de achterkant.
  • Er zit een extra afneembare laag (vetverwijdering) in de airfryer die het vet opvangt.
  • Deze airfryer is de enige hetelucht friteuse die jouw voedsel gelijkmatig van boven en onder verwarmt.
  • De Philips Airfryer XXL is gemaakt van meer dan 90% recyclebare materialen.

 

Wat is de beste Philips Airfryer XXL?

De beste Philips Airfryer uit onze test is de Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90. Deze is te koop vanaf 249,- euro. Op basis van onze verkoopcijfers en referenties, is dit de beste Airfryer XXL.

Welke Philips Airfryer XXL is het goedkoopst?

De goedkoopste Philips Airfryer XXL is de Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90. Deze is te koop vanaf 249,- euro.

Wat kost een Philips Airfryer XXL?

De goedkoopste Philips Airfryer XXL is 249,- euro. De duurste Philips Air Fryer XXL kost 442,- euro.

Hoe maak je een Philips Airfryer XXL schoon?

Bij een Philips Airfryer XXL kun je de bak, in de vaatwasser plaatsen. De rest van de machine, kun je met een sopje en warm water het best schoonmaken. Je kunt dit het best doen na het gebruik, zodat er geen vastgekoekte resten zijn.

Philip Airfryers XXL Blog

Speculaascake

Speculaascake

Een taart of een cake zelf maken wil nog wel eens aardig wat tijd in beslag nemen. Helemaal wanneer er veel ingrediënten nodig zijn om tot het...

Aardbeiencake

Aardbeiencake

Als je zin hebt in een lekkere cake, maar niet uren in de keuken wilt staan, dan is deze simpele aardbeiencake het antwoord. In een handomdraai...

Maiskolfje met Likeur 43

Maiskolfje met Likeur 43

Een maiskolf tijdens een barbecue of als bijgerecht doet het altijd goed. Met een traditionele bereiding smaakt een maiskolf al heerlijk, maar als...