Action Airfryer

Goedkope Airfryer

Action Airfryer kopen

Ben jij opzoek naar een Air Fryer XXL? Dan zit je bij Air-Fryers.nl aan het juiste adres! Wij hebben het grootste overzicht van Air Fryers online staan, zodat jij gelijk de beste keuze kunt maken. Onze lijst is samengesteld uit diverse partners, op basis van kwaliteit, verkoopcijfers en referenties. Veel shopplezier op deze Air Fryer XXL pagina! 

Onze Action Airfryers

Action Air fryers

Kies deze Action smartfryer en eet met vertrouwen. Frituur, grill, bak en rooster je favoriete gerechten en snacks met alleen hete lucht. U kunt extra grote hoeveelheden bereiden met ons XL-formaat, zodat het hele gezin kan meegenieten. U selecteert het soort lekkernij dat u wilt maken op het computergestuurde display. Gaat het u om zoete aardappelfrietjes, kip of pizza? Er is van alles mogelijk. De temperatuur kan worden opgevoerd tot 200°C terwijl het buiten fris blijft. Met de handige hendel op de bak schudt u de inhoud tussendoor. Knapperige frietjes, bijvoorbeeld, kunnen in 17-25 minuten worden gemaakt. U kunt er op een verantwoorde manier van genieten. De Action Airfryer is de beste keuze als het gaat om om goedkope airfryers. 

Eerst en vooral garandeert Action met de airfryer een lage prijs. Niets is minder waar, want het Action model kost slechts € 47,95. Slechts een druppel op een gloeiende plaat vergeleken met de andere A-merken, die al snel de € 200,- grens naderen. De aanvullende beschrijving op de website is uiterst karig. Volgens de Consumentenbond kreeg het product in een test van maart 2019 een 7,1 als rapportcijfer. In de bewoordingen van de Action zelf staat dat je met deze airfryer moeiteloos frietjes, groenten en vlees kunt maken. En dat alles zonder het gebruik van boter, zoals het hoort bij een airfryer.

Kwaliteit Action Airfryer

 Ik hou van Action, maar toch ben ik huiverig om bepaalde producten te kopen. Ik ben bang dat wat een goede deal lijkt, een slechte deal blijkt te zijn. Een airfryer van Action is daar een mooi voorbeeld van. De Consumentenbond geeft in hun test hard commentaar dat de Excellent Electrics en Home Essentials blender, evenals een Home Essentials staafmixer, geen goede beoordeling hebben gekregen.
Volgens een evaluatie van de Consumentenbond lijkt de Smartfryer XL echter een behoorlijke waarde te zijn!

Smartfryer XL Airfryer in actie
De Action selectie varieert vaak, maar een Airfryer was een tijd terug in de aanbieding. Om precies te zijn een Smartfryer XL. Deze Action airfryer is geprijsd op 47,95.

Op de website van Action gaat de productomschrijving van deze airfryer als volgt: Instelbare thermostaat voor gezonder frituren, grillen en bakken. De Consumentenbond gaf hem na uitvoerige tests een 7,1 als rapportcijfer. Met de Smartfryer XL kunt u moeiteloos veel frites, aardappelen, groenten en vlees bakken zonder vet of boter te gebruiken.

Zoals u kunt zien, neemt Action ook nota van de gunstige conclusie van de Consumentenbond! Zij hebben gelijk. Ik zou dat ook doen, want het is een sterk verkoopargument.

De Action Airfryer kreeg van de Consumentenbond een 7,1.
Wat is het oordeel van de Consumentenbond over de Airfryer van Action?
Snelle bereidingstijd: een stuk van 1000 gram diepvriesfriet duurt slechts 16 minuten om te bereiden.
Het is perfect voor kipdrumsticks.

Vietnamese loempia’s worden tot in de perfectie bereid in de Smartfryer XL.
Het enige belangrijke nadeel van de airfryer van Action is dat diepvriesfriet niet goed gaart in 16 minuten. ‘Je behaalt betere resultaten met langer bakken of ovenfriet’, stelt De Consumentenbond.

Action  Airfryer in vergelijking met andere airfryers

De Action Smartfryer XL is dus niet half zo slecht. Maar hoe verhoudt hij zich tot de concurrentie? Hoe verhoudt hij zich tot andere airfryers? Ik heb gekeken naar de resultaten van de test van de consumentenbond.

Drie Philips-apparaten werden uitgeroepen tot beste uit de test, terwijl een Tefal-airfryer werd uitgeroepen tot Beste Koop. Kijk maar eens naar het volgende:

De prijzen van de Philips airfryers zijn naar mijn mening astronomisch overdreven! Zeker als je kijkt naar de Smartfryer XL van Action, die slechts 49,- kost. Dus ik begon na te denken:

Wat was het oordeel van de Consumentenbond over die prijzige airfryers? Waren ze aanzienlijk hoger dan de 7,1 van Action’s versie?

“Nee!” luidt het antwoord. Die prijzige airfryers kregen een 7,3. Slechts 0,2 punt meer dan de Smartfryer XL van Action. Ze zijn echter wel zo’n 200,- duurder!

De laatste keuze is om te gaan voor een Action Airfryer. Dit is een voordelig artikel waarmee je een grote hoeveelheid maaltijden kunt bereiden. Deze airfryer is beduidend groter dan die van Lidl en Action. Dit is geen probleem als je hapjes wilt maken voor al je maten. Het display bevindt zich aan de voorkant. Hierop kun je zien hoe warm de airfryer is en op welke stand hij staat. Je hebt meer invloed op wat je kookt als je zelf je instellingen kiest. Een fantastisch alternatief voor een fractie van de kosten van vergelijkbare modellen en merken. U kunt de bak snel in de vaatwasser reinigen en daarna weer in de kast zetten.

Airfryers zijn er in verschillende soorten en maten. Er zijn grote en kleine airfryers verkrijgbaar, elk met een eigen frituurproces voor knapperige resultaten. U kunt de airfryer gebruiken om meer dan alleen friet en snacks te maken. De mogelijkheden worden beperkt door de groeimogelijkheden van de airfryer. Hebt u een klein gezin van twee tot drie personen? Voor uw huishouden is een bescheiden airfryer met een beladingscapaciteit van 0,6 tot 1 kilogram voldoende. Bent u met een groep van vier? Een airfryer van 1 kilogram kan daarentegen te weinig zijn. Wil je 4 tot 6 porties frietjes bereiden? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk een airfryer nodig met een laadvermogen van 1 tot 1,5 kilo. U wilt ook niet dat het te veel opvalt. Kies daarom een ontwerp van hoge kwaliteit. We hebben hierboven een paar goede genoemd. Er zijn dus verschillende opties. Bekijk ook onze Partners of onze Vrienden

 Niet overtuigd van Action? Check dan eens Tristar Airfryers, Russell Hobbs airfryers of Ninja Airfryers

 

Action Airfryer Blog

Speculaascake

Speculaascake

Een taart of een cake zelf maken wil nog wel eens aardig wat tijd in beslag nemen. Helemaal wanneer er veel ingrediënten nodig zijn om tot het...

Aardbeiencake

Aardbeiencake

Als je zin hebt in een lekkere cake, maar niet uren in de keuken wilt staan, dan is deze simpele aardbeiencake het antwoord. In een handomdraai...

Maiskolfje met Likeur 43

Maiskolfje met Likeur 43

Een maiskolf tijdens een barbecue of als bijgerecht doet het altijd goed. Met een traditionele bereiding smaakt een maiskolf al heerlijk, maar als...