De beste geteste airfryers van 2024

Goedkope Airfryer

Beste Airfryer test 2024

De airfryer worden steeds populairder. Maar welke moet je kiezen? Wij hebben een mooi overzicht gemaakt van de best geteste airfryers, op basis van de verkoopcijfers van de afgelopen jaren en de recensies. Wij hebben de top 5 airfryers van 2024 in 1 lijst gezet, inclusief productreview en prijsvergelijker. Veel plezier met shoppen van de Best Geteste Airfryer van 2024

De beste Airfryer 2024: Philips Airfryer XXL Premium HD9650/90

 

De Philips Airfryer XXL Premium HD9650/90 is een van de meest populaire en hoog gewaardeerde airfryers op de markt. Met zijn grote capaciteit en geavanceerde functies is het een favoriete keuze voor gezinnen en kookliefhebbers. In deze review bekijken we de belangrijkste plus- en minpunten van dit apparaat.

Pluspunten Philips Airfryer XXL Premium HD9650/90

 1. Grote Capaciteit: De Philips Airfryer XXL heeft een ruime inhoud van 1,4 kg, wat ideaal is voor grotere gezinnen of als je vaak gasten hebt. Je kunt er tot zes porties in een keer mee bereiden, wat handig is voor het koken van volledige maaltijden.

 2. Vetverminderingstechnologie: Dankzij de Twin TurboStar-technologie worden gerechten met weinig tot geen olie krokant gebakken. Deze technologie verwijdert overtollig vet uit het voedsel, wat resulteert in gezondere maaltijden met dezelfde smaak en textuur als traditioneel gefrituurd voedsel.

 3. Gebruiksvriendelijk: Het digitale display met voorgeprogrammeerde kookinstellingen maakt het eenvoudig om diverse gerechten te bereiden. De instelbare timer en temperatuurregeling geven je volledige controle over het kookproces.

 4. Veelzijdigheid: De Philips Airfryer XXL is niet alleen geschikt voor frituren, maar ook voor grillen, bakken, braden en zelfs opnieuw opwarmen. Dit maakt het een veelzijdig keukenapparaat dat meerdere kookmethodes kan vervangen.

 5. Makkelijk Schoon te Maken: De uitneembare onderdelen zijn vaatwasserbestendig, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is. De QuickClean mand met antiaanbaklaag voorkomt dat voedsel blijft kleven.

 6. Snelle Bereidingstijd: De krachtige motor zorgt ervoor dat de airfryer snel op temperatuur is en gerechten snel worden bereid. Dit bespaart tijd in de keuken, vooral tijdens drukke dagen.

Minpunten Philips Airfryer XXL Premium HD9650/90

 1. Prijs: De Philips Airfryer XXL is aan de prijzige kant in vergelijking met andere airfryers op de markt. Dit kan een afweging zijn voor mensen met een beperkt budget.

 2. Grootte en Opberging: Vanwege zijn grote formaat neemt de airfryer veel ruimte in op het aanrecht en in de kast. Dit kan een nadeel zijn in kleinere keukens waar ruimte schaars is.

 3. Geluidsniveau: Sommige gebruikers merken op dat de airfryer relatief luid is tijdens het gebruik. Dit kan storend zijn, vooral in een stille omgeving.

 4. Energieverbruik: Hoewel het apparaat snel gerechten bereidt, kan het hoge vermogen leiden tot een hoger energieverbruik, wat van invloed kan zijn op de elektriciteitsrekening bij frequent gebruik.

Conclusie

De Philips Airfryer XXL Premium HD9650/90 is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een veelzijdige en efficiënte airfryer met een grote capaciteit. Het apparaat combineert geavanceerde technologieën voor gezonder koken met gebruiksgemak en veelzijdigheid. Hoewel het een investering is en wat ruimte inneemt, wegen de voordelen van snel, gezond en lekker koken zwaar door. Voor gezinnen en kookliefhebbers die het beste uit hun keukenapparatuur willen halen, is deze airfryer een waardevolle aanvulling.

Philips Airfryer XXL Premium HD9650/90 - Heteluchtfriteuse

★★★★★
249,00
229,00
Update van 24/05/2024 15:18

Princess Digitale Airfryer XL 182244 - Inclusief in hoogte verstelbaar Grillrack - Groot 6 Liter - Heteluchtfriteuse - Zwart - Digital Touchscreen - 8 Automatische Programma's

★★★★★
78,00
73,99
Update van 24/05/2024 15:18

Nummer 2 beste airfryer: Princess Digitale Airfryer XL 182244

 

De Princess Digitale Airfryer XL 182244 is een populaire keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare en gebruiksvriendelijke airfryer. Dit model biedt een goede balans tussen prijs en prestaties, met enkele opvallende kenmerken en voordelen, maar ook een paar nadelen. Hieronder volgt een gedetailleerde beoordeling van dit product.

Pluspunten Princess Digitale Airfryer XL 182244

 1. Ruime Capaciteit: De Princess Digitale Airfryer XL heeft een inhoud van 3,2 liter, wat genoeg is om maaltijden te bereiden voor een klein tot middelgroot gezin. Je kunt er gemakkelijk frietjes, vlees, vis en groenten mee bereiden, allemaal in één keer.

 2. Digitale Bediening: Het apparaat is voorzien van een digitaal bedieningspaneel met een helder LCD-scherm. Dit maakt het instellen van tijd en temperatuur eenvoudig en nauwkeurig. De vooraf ingestelde kookprogramma’s zijn handig voor veelgebruikte gerechten zoals frietjes, vlees en vis.

 3. Gezonder Koken: Zoals bij alle airfryers, is een van de grootste voordelen van de Princess Digitale Airfryer XL het vermogen om voedsel te bereiden met weinig tot geen olie. Dit resulteert in gezondere maaltijden zonder concessies te doen aan de smaak of textuur.

 4. Veelzijdigheid: Naast frituren kan deze airfryer ook bakken, grillen en braden. Dit maakt het een veelzijdig keukenapparaat dat een breed scala aan kookmethoden ondersteunt, van het bakken van taarten tot het grillen van vlees.

 5. Gemakkelijk Schoon te Maken: De uitneembare mand en lade hebben een antiaanbaklaag en zijn vaatwasserbestendig, wat het schoonmaken na gebruik eenvoudig maakt.

Minpunten Princess Digitale Airfryer XL 182244

 1. Geluidsniveau: Een veelgehoorde klacht is dat de Princess Digitale Airfryer XL tijdens gebruik behoorlijk luidruchtig kan zijn. Dit kan storend zijn, vooral in open keukens of stille woonomgevingen.

 2. Opwarmtijd: Hoewel het apparaat redelijk snel opwarmt, zijn er andere modellen op de markt die nog sneller zijn. Dit kan een nadeel zijn als je vaak snel iets wilt bereiden.

 3. Beperkte Capaciteit voor Grote Gezinnen: Hoewel de capaciteit voldoende is voor een klein tot middelgroot gezin, kan het te klein zijn voor grotere gezinnen of als je vaak veel voedsel in één keer wilt bereiden.

 4. Kwaliteit van de Constructie: Sommige gebruikers merken op dat de kwaliteit van de constructie iets minder robuust aanvoelt in vergelijking met duurdere merken. Dit kan invloed hebben op de duurzaamheid op de lange termijn.

Conclusie

De Princess Digitale Airfryer XL 182244 biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en veelzijdige airfryer. Het apparaat is eenvoudig te gebruiken, heeft voldoende capaciteit voor de meeste huishoudens en maakt gezonder koken gemakkelijker. Hoewel er enkele nadelen zijn, zoals het geluidsniveau en de opwarmtijd, wegen de voordelen zwaar door, vooral gezien de betaalbare prijs. Voor gezinnen die willen genieten van de voordelen van een airfryer zonder een fortuin uit te geven, is dit model een zeer aantrekkelijke optie.

Nummer 3: Inventum GF500HLD Airfryer

 

De Inventum GF500HLD Airfryer is een veelzijdig en gebruiksvriendelijk keukenapparaat dat belooft gezondere kookopties te bieden zonder in te boeten op smaak. Dit model is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en efficiënte manier om hun favoriete gerechten te bereiden. Hier zijn de belangrijkste plus- en minpunten van deze airfryer.

Pluspunten Inventum GF500HLD Airfryer
Grote Capaciteit:
De Inventum GF500HLD heeft een royale inhoud van 5 liter, wat betekent dat je voldoende ruimte hebt om maaltijden te bereiden voor grote gezinnen of om meerdere gerechten tegelijk te koken. Dit maakt het ideaal voor gezinsmaaltijden en etentjes.

Gebruiksvriendelijk:
Het apparaat is voorzien van een digitaal bedieningspaneel met een duidelijk LCD-scherm. Dit maakt het instellen van de kooktijd en temperatuur eenvoudig en nauwkeurig. De voorgeprogrammeerde instellingen voor populaire gerechten zoals frietjes, kip en vis zijn handig voor snelle en gemakkelijke bereiding.

Gezonder Koken:
Net als andere airfryers maakt de Inventum GF500HLD gebruik van hete lucht om voedsel te bereiden met weinig tot geen olie. Dit resulteert in gezondere maaltijden zonder dat je hoeft in te leveren op smaak en knapperigheid.

Veelzijdigheid:
Deze airfryer kan niet alleen frituren, maar ook bakken, braden en grillen. Dit maakt het een veelzijdig keukenapparaat dat verschillende kookmethodes kan vervangen. Van het bakken van cakes tot het grillen van vlees, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Makkelijk Schoon te Maken:
De uitneembare mand en de binnenpan zijn voorzien van een antiaanbaklaag en zijn vaatwasserbestendig. Dit maakt het schoonmaken na gebruik eenvoudig en probleemloos.

Minpunten Inventum GF500HLD Airfryer
Geluidsniveau:
Een van de nadelen van de Inventum GF500HLD is dat het apparaat tijdens gebruik behoorlijk luidruchtig kan zijn. Dit kan storend zijn, vooral als je het apparaat veelvuldig gebruikt in een open keuken.

Groot Formaat:
Vanwege de grote capaciteit neemt de airfryer ook aanzienlijk wat ruimte in op het aanrecht. Dit kan een probleem zijn in kleinere keukens waar ruimte beperkt is.

Energieverbruik:
Het apparaat heeft een hoog vermogen, wat betekent dat het meer energie verbruikt. Dit kan resulteren in hogere elektriciteitskosten bij frequent gebruik.

Smaakvariatie:
Hoewel de airfryer uitstekende resultaten biedt voor veel gerechten, merken sommige gebruikers op dat bepaalde gerechten niet dezelfde smaak en textuur hebben als wanneer ze op traditionele wijze worden bereid.

Conclusie
De Inventum GF500HLD Airfryer is een uitstekende keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een groot, veelzijdig en gebruiksvriendelijk keukenapparaat. De grote capaciteit en de mogelijkheid om verschillende kookmethodes te gebruiken maken het een waardevolle toevoeging aan elke keuken. Hoewel het apparaat wat nadelen heeft, zoals het geluidsniveau en de omvang, wegen de voordelen zwaar door. Voor diegenen die gezonder willen koken zonder concessies te doen aan gemak en smaak, biedt de Inventum GF500HLD een zeer aantrekkelijke optie.

Inventum GF500HLD Airfryer - Hetelucht friteuse - 5 liter - 80 tot 200�C - 1700 watt - Zwart/RVS

★★★★★
88,00
Update van 24/05/2024 15:18

KitchenBrothers Dubbele Airfryer XXL - 9L - Heteluchtfriteuse - Twee Manden - 2 x 4.5L - 2400W - Zwart

★★★★★
149,99
Update van 24/05/2024 15:18

 Nummer 4: beste airfryer 2024: KitchenBrothers Dubbele Airfryer XXL

De KitchenBrothers Dubbele Airfryer XXL is een innovatief en multifunctioneel keukenapparaat dat is ontworpen om tijd en ruimte te besparen door twee kookcompartimenten te bieden. Deze airfryer is ideaal voor grote gezinnen en mensen die graag meerdere gerechten tegelijkertijd willen bereiden. In deze review bespreken we de belangrijkste plus- en minpunten van dit model.

Pluspunten KitchenBrothers Dubbele Airfryer XXL

Dubbele Compartimenten:
De meest opvallende functie van de KitchenBrothers Dubbele Airfryer XXL is de dubbele kookruimte. Met twee aparte compartimenten kun je tegelijkertijd verschillende gerechten bereiden zonder dat smaken en geuren zich vermengen. Dit is ideaal voor het bereiden van bijvoorbeeld vlees en groenten in één keer.

Grote Capaciteit:
De totale capaciteit van de dubbele compartimenten is ruim genoeg om grote hoeveelheden voedsel te bereiden. Dit maakt de airfryer perfect voor grote gezinnen of voor het bereiden van maaltijden voor feestjes en bijeenkomsten.

Digitaal Bedieningspaneel:
Het apparaat is voorzien van een gebruiksvriendelijk digitaal bedieningspaneel met een helder LCD-scherm. Het paneel biedt verschillende voorgeprogrammeerde kookinstellingen voor populaire gerechten, wat het koken eenvoudiger en sneller maakt.

Gezonder Koken:
Net als andere airfryers maakt de KitchenBrothers Dubbele Airfryer XXL gebruik van hete lucht om voedsel te bereiden met weinig tot geen olie. Dit resulteert in gezondere maaltijden met minder vet, terwijl de gerechten toch krokant en smaakvol blijven.

Veelzijdigheid:
Naast frituren kan deze airfryer ook bakken, grillen en braden. De veelzijdigheid van het apparaat maakt het een waardevolle toevoeging aan elke keuken, omdat het meerdere kookapparaten kan vervangen.

Makkelijk Schoon te Maken:
De uitneembare manden en binnenpannen zijn voorzien van een antiaanbaklaag en zijn vaatwasserbestendig. Dit maakt het schoonmaken na gebruik eenvoudig en snel.

Minpunten KitchenBrothers Dubbele Airfryer XXL

Grootte en Opberging:
Vanwege de dubbele compartimenten heeft de airfryer een groter formaat, wat betekent dat het aanzienlijk wat ruimte inneemt op het aanrecht. Dit kan een nadeel zijn in kleinere keukens waar ruimte beperkt is.

Geluidsniveau:
Tijdens het gebruik kan de KitchenBrothers Dubbele Airfryer XXL behoorlijk luidruchtig zijn. Dit kan storend zijn, vooral als je het apparaat veel gebruikt in een open keuken.

Energieverbruik:
Het hoge vermogen van de airfryer betekent dat het meer energie verbruikt. Dit kan resulteren in hogere elektriciteitskosten, vooral bij frequent gebruik.

Prijs:
De prijs van de KitchenBrothers Dubbele Airfryer XXL ligt aan de hogere kant in vergelijking met enkele compartimenten airfryers. Dit kan een overweging zijn voor mensen met een beperkt budget.

Conclusie
De KitchenBrothers Dubbele Airfryer XXL is een uitstekend apparaat voor grote gezinnen en mensen die graag efficiënt en veelzijdig willen koken. De dubbele compartimenten en grote capaciteit maken het mogelijk om meerdere gerechten tegelijkertijd te bereiden, wat tijd bespaart en gemak biedt. Hoewel de grootte en het geluidsniveau enkele nadelen kunnen zijn, wegen de voordelen zwaar door. Voor degenen die bereid zijn te investeren in een multifunctionele en ruime airfryer, biedt de KitchenBrothers Dubbele Airfryer XXL een aantrekkelijke en praktische oplossing.

Nummer 5: Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL

De Ninja Foodi AF300EU is een indrukwekkende toevoeging aan de wereld van airfryers, bekend om zijn veelzijdigheid en innovatieve functies. Dit model biedt een unieke dubbele zone en is ontworpen om het koken sneller en eenvoudiger te maken, zonder concessies te doen aan smaak of kwaliteit. Laten we de kenmerken, voordelen en nadelen van deze airfryer eens onder de loep nemen.

Kenmerken en Voordelen Ninja Foodi AF300EU

Dual Zone Technologie:
Een van de meest opvallende kenmerken van de Ninja Foodi AF300EU is de Dual Zone technologie. Deze technologie stelt je in staat om twee verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden, elk met zijn eigen instellingen voor tijd en temperatuur. Dit betekent dat je bijvoorbeeld kip en frietjes tegelijkertijd kunt bereiden, zonder dat je ze apart hoeft te koken.

Grote Totale Capaciteit:
De Ninja Foodi AF300EU heeft twee afzonderlijke manden met een totale capaciteit van 7,6 liter (3,8 liter per mand). Dit is ideaal voor grote gezinnen of als je meerdere gerechten tegelijkertijd wilt bereiden. De ruime capaciteit maakt het mogelijk om grote porties te koken, wat tijd en moeite bespaart.

Multi-Functie Koken:
Naast airfryen kan dit apparaat ook bakken, braden, dehydrateren en roosteren. Dit maakt de Ninja Foodi AF300EU een veelzijdige alleskunner in de keuken. De verschillende kookmodi bieden een breed scala aan culinaire mogelijkheden, van het maken van gezonde snacks tot het bereiden van volledige maaltijden.

Sync en Match Functie:
Met de Sync functie kun je ervoor zorgen dat beide manden tegelijkertijd klaar zijn, zelfs als de kooktijden verschillend zijn. De Match functie stelt je in staat om dezelfde instellingen in beide manden te gebruiken voor grotere hoeveelheden van hetzelfde gerecht. Deze functies voegen veel gemak toe aan het kookproces.

Gebruiksvriendelijk Digitaal Display:
Het digitale display van de Ninja Foodi AF300EU is helder en eenvoudig te gebruiken. Het biedt intuïtieve bedieningselementen en vooraf ingestelde kookprogramma’s, wat het instellen van de juiste kooktijd en temperatuur eenvoudig maakt.

Makkelijk Schoon te Maken:
De uitneembare manden en crisper plates hebben een antiaanbaklaag en zijn vaatwasserbestendig, wat het schoonmaken na gebruik eenvoudig en snel maakt. Dit vermindert de tijd en moeite die nodig is voor onderhoud.

Nadelen Ninja Foodi AF300EU

Groot Formaat en Gewicht:
Door zijn dubbele manden en grote capaciteit neemt de Ninja Foodi AF300EU veel ruimte in op het aanrecht. Dit kan een probleem zijn in kleinere keukens of voor mensen die beperkte opbergruimte hebben. Het gewicht van het apparaat maakt het ook minder draagbaar.

Geluidsniveau:
Gebruikers hebben gemeld dat de airfryer tijdens gebruik vrij luidruchtig kan zijn. Dit kan storend zijn, vooral in een stille omgeving of open keuken.

Energieverbruik:
Met zijn krachtige verwarmingselementen kan de Ninja Foodi AF300EU een aanzienlijke hoeveelheid energie verbruiken. Dit kan resulteren in hogere elektriciteitskosten, vooral als het apparaat regelmatig wordt gebruikt.

Prijs:
De Ninja Foodi AF300EU is aan de duurdere kant in vergelijking met andere airfryers op de markt. Dit kan een overweging zijn voor consumenten met een beperkt budget, hoewel de veelzijdigheid en functies de hogere prijs kunnen rechtvaardigen.

Conclusie
De Ninja Foodi AF300EU onderscheidt zich door zijn innovatieve Dual Zone technologie en veelzijdigheid in kookmogelijkheden. Het biedt een uitstekende oplossing voor drukke huishoudens die snel en efficiënt willen koken zonder in te leveren op kwaliteit. Ondanks enkele nadelen zoals het formaat, geluidsniveau en energieverbruik, maken de vele voordelen en het gebruiksgemak deze airfryer een waardevolle investering. Voor gezinnen en kookliefhebbers die op zoek zijn naar een geavanceerde en multifunctionele airfryer, is de Ninja Foodi AF300EU zeker een uitstekende keuze.

Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL - Twee Kookvakken - 7.6 Liter - 2400 Watt - Dual Zone Technologie

★★★★★
221,32
Update van 24/05/2024 15:18

De beste airfryer van 2024; de test

Voor onze uitgebreide test “De Beste Airfryers van 2024” hebben we vijf toonaangevende airfryers zorgvuldig geëvalueerd op een reeks cruciale criteria om te bepalen welke het beste presteert in diverse situaties. De geteste modellen waren:

 1. Philips Airfryer XXL Premium HD9650/90
 2. Princess Digitale Airfryer XL 182244
 3. Inventum GF500HLD Airfryer
 4. KitchenBrothers Dubbele Airfryer XXL
 5. Ninja Foodi AF300EU

Testcriteria en Methodologie

Om een eerlijke, grondige en gedetailleerde evaluatie uit te voeren, hebben we de airfryers beoordeeld op de volgende criteria:

 1. Capaciteit en Functionaliteit: De capaciteit van elke airfryer werd gemeten en beoordeeld, evenals hun vermogen om verschillende kookmethodes aan te bieden. We testten de mogelijkheden voor frituren, bakken, grillen en braden om de veelzijdigheid van elk model te evalueren. We hebben specifiek gekeken naar hoeveel voedsel er in één keer kon worden bereid, wat vooral belangrijk is voor grotere huishoudens.

 2. Gebruiksvriendelijkheid: We beoordeelden het bedieningsgemak van de apparaten, waaronder het gebruik van het bedieningspaneel, de duidelijkheid van het digitale display en de beschikbaarheid van voorgeprogrammeerde instellingen. We evalueerden hoe intuïtief de bediening was en of het apparaat gemakkelijk te gebruiken was voor zowel beginnende als ervaren koks.

 3. Kookprestaties: Diverse gerechten, zoals frietjes, kip, groenten en gebak, werden bereid om de kookprestaties van elk apparaat te testen. We beoordeelden de gelijkmatigheid van de bereiding, de textuur, smaak en hoe goed het apparaat voedsel krokant kon maken met minimale olie. Elk gerecht werd meerdere keren getest om consistente resultaten te garanderen.

 4. Schoonmaakgemak: De uitneembare onderdelen en de mate van eenvoud waarmee deze konden worden gereinigd werden grondig beoordeeld. We keken of de onderdelen vaatwasserbestendig waren en hoe makkelijk het was om aangekoekte resten te verwijderen. Het gemak van dagelijkse reiniging en onderhoud was een belangrijke factor in deze beoordeling.

 5. Geluidsniveau: Tijdens het gebruik werd het geluidsniveau van elk apparaat gemeten en beoordeeld. We evalueerden hoe luid de airfryer was tijdens het koken en of dit storend kon zijn, vooral in een stille omgeving of een open keuken. Het geluidsniveau werd gemeten met een decibelmeter voor objectieve resultaten.

 6. Energieverbruik: Het energieverbruik van de apparaten tijdens het koken werd gemeten en geanalyseerd. We beoordeelden hoe energie-efficiënt elk model was en hoe dit invloed zou kunnen hebben op de energierekening bij frequent gebruik. Dit was een belangrijke overweging voor milieubewuste consumenten en voor degenen die hun energiekosten willen beheersen.

 7. Prijs-kwaliteitverhouding: Tot slot hebben we de prijs van de airfryers in verhouding tot hun prestaties en functies geëvalueerd. We beoordeelden of de functies en voordelen van elk apparaat de prijs rechtvaardigden, en welke modellen de beste waarde boden voor hun prijsniveau.

Resultaten van onze Beste Airfryers 2024 test

1. Philips Airfryer XXL Premium HD9650/90

 • Pluspunten: Deze airfryer biedt een grote capaciteit van 1,4 kg, wat ideaal is voor grote gezinnen. De Twin TurboStar technologie zorgt voor vetvermindering en gezondere maaltijden. Het apparaat is zeer veelzijdig, met mogelijkheden voor frituren, bakken, grillen en braden. Het gebruiksvriendelijke digitale display maakt het instellen van de juiste kooktijd en temperatuur eenvoudig.
 • Minpunten: De hoge prijs kan een belemmering zijn voor mensen met een beperkt budget. Het grote formaat neemt veel ruimte in op het aanrecht, wat problematisch kan zijn in kleine keukens. Daarnaast is het apparaat relatief luid tijdens gebruik.
 • Score: 9/10

2. Princess Digitale Airfryer XL 182244

 • Pluspunten: Deze airfryer heeft een capaciteit van 3,2 liter en biedt een goede balans tussen prijs en prestaties. Het digitale bedieningspaneel is gemakkelijk te gebruiken, en de veelzijdigheid in kookmogelijkheden maakt het een handig apparaat voor diverse gerechten. De betaalbare prijs maakt het toegankelijk voor een breed publiek.
 • Minpunten: Het geluidsniveau is hoger dan gemiddeld, wat storend kan zijn. De capaciteit is mogelijk niet voldoende voor zeer grote gezinnen of als je veel voedsel in één keer wilt bereiden. De constructiekwaliteit voelt iets minder robuust aan in vergelijking met duurdere modellen.
 • Score: 7.5/10

3. Inventum GF500HLD Airfryer

 • Pluspunten: Met een capaciteit van 5 liter biedt deze airfryer voldoende ruimte voor grotere maaltijden. Het digitale bedieningspaneel en de veelzijdige kookmogelijkheden maken het een gebruiksvriendelijk apparaat. De antiaanbaklaag en vaatwasserbestendige onderdelen maken het schoonmaken eenvoudig.
 • Minpunten: Het geluidsniveau is vrij hoog, wat hinderlijk kan zijn tijdens het koken. Het grote formaat kan een uitdaging zijn voor keukens met beperkte ruimte. Het hogere energieverbruik kan leiden tot hogere elektriciteitskosten.
 • Score: 8/10

4. KitchenBrothers Dubbele Airfryer XXL

 • Pluspunten: De dubbele compartimenten met een totale capaciteit van 7,6 liter maken het mogelijk om twee verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden. Het digitale bedieningspaneel is gebruiksvriendelijk, en de veelzijdigheid van de airfryer maakt het een waardevolle aanvulling op elke keuken. De mogelijkheid om verschillende kookinstellingen in elk compartiment te gebruiken is een groot voordeel.
 • Minpunten: Het grote formaat en gewicht kunnen een nadeel zijn in kleinere keukens. Het apparaat is vrij luid tijdens gebruik, wat storend kan zijn. Het hoge energieverbruik kan resulteren in hogere elektriciteitskosten.
 • Score: 8.5/10

5. Ninja Foodi AF300EU

 • Pluspunten: De Dual Zone technologie maakt het mogelijk om twee verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden met aparte instellingen voor tijd en temperatuur. De totale capaciteit van 7,6 liter is ideaal voor grote gezinnen. Het apparaat is zeer veelzijdig, met mogelijkheden voor frituren, bakken, braden, dehydrateren en roosteren. Het digitale display is helder en eenvoudig te gebruiken, en de uitneembare onderdelen zijn vaatwasserbestendig.
 • Minpunten: Het grote formaat en gewicht nemen veel ruimte in beslag op het aanrecht. Het apparaat kan vrij luidruchtig zijn tijdens gebruik. Het energieverbruik is hoger dan gemiddeld, en de prijs ligt aan de hogere kant, wat een overweging kan zijn voor consumenten met een beperkt budget.
 • Score: 9.5/10

De Winnaar: Ninja Foodi AF300EU – Beste Airfryer 2024

Na een uitgebreide en grondige evaluatie kwam de Ninja Foodi AF300EU als beste uit de test. Deze airfryer onderscheidde zich door zijn innovatieve Dual Zone technologie, die het mogelijk maakt om twee verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden zonder compromissen. De grote capaciteit en veelzijdige kookmogelijkheden maken het apparaat ideaal voor grote gezinnen en kookliefhebbers die graag verschillende kookmethoden gebruiken.

Het gebruiksvriendelijke digitale display, samen met de Sync en Match functies, zorgt voor een moeiteloze en efficiënte kookervaring. Hoewel het apparaat enkele nadelen heeft, zoals het geluidsniveau, energieverbruik en de hogere prijs, wegen de voordelen en de hoogwaardige prestaties zwaar door. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maakt de Ninja Foodi AF300EU de beste keuze voor 2024.

Voor gezinnen en kookliefhebbers die op zoek zijn naar een geavanceerde en multifunctionele airfryer, biedt de Ninja Foodi AF300EU een ongeëvenaarde combinatie van gemak, prestaties en innovatie.

 

Blog

Speculaascake

Speculaascake

Een taart of een cake zelf maken wil nog wel eens aardig wat tijd in beslag nemen. Helemaal wanneer er veel ingrediënten nodig zijn om tot het...

Aardbeiencake

Aardbeiencake

Als je zin hebt in een lekkere cake, maar niet uren in de keuken wilt staan, dan is deze simpele aardbeiencake het antwoord. In een handomdraai...

Maiskolfje met Likeur 43

Maiskolfje met Likeur 43

Een maiskolf tijdens een barbecue of als bijgerecht doet het altijd goed. Met een traditionele bereiding smaakt een maiskolf al heerlijk, maar als...